Ποιοι Είμαστε

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για μας...

Πριν από 40 χρόνια, όταν ακόμη ο δρόμος Σύμης- Πανορμίτη ήταν χωματόδρομος και οι μετακινήσεις τόσο των προσκυνητών όσο και των εργαζομένων της Ιεράς Μονής Πανορμίτη ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε όλους αυτούς με ένα φορτηγάκι. Εξαιτίας του κακού οδικού δικτύου, οι ζημιές στα αυτοκίνητα ήταν συχνές και πολλές, γεγονός που μας ανάγκασε να αντικαταστήσουμε ξανά και ξανά αυτό το φορτηγάκι με τη πάροδο των χρόνων.

Το 1996 αντικαταστήσαμε το φορτηγό μ’ ένα μικρό λεωφορείο ώστε οι συνθήκες μετακίνησης να γίνουν πιο άνετες. Παρόλα αυτά τα προβλήματα εξακολουθούσαν να είναι πολλά. Όταν ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε το 2002 μας εμπιστευτήκαν τη δρομολογιακή γραμμή Σύμης – Πανορμίτη. Έτσι το μικρό λεωφορείο αντικαταστάθηκε μ’ ένα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο. Από τότε έως και σήμερα πραγματοποιούμε καθημερινά δρομολόγια όλο τον χρόνο.

Καθώς οι ανάγκες του κόσμου ολοένα και αυξάνονταν, ανοίξαμε το δικό μας γραφείο γενικού τουρισμού και πλέον εκτός από το λεωφορείο της γραμμής έχουμε στην κατοχή μας κι ένα νέο τουριστικό λεωφορείο. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού της Σύμης και κυρίως των προσκυνητών της Ιεράς Μονής Πανορμίτη, που καταφθάνουν καθημερινά στο νησί απ’ όλο τον κόσμο, προσπαθούμε κάθε χρόνο να αναβαθμίζουμε το γραφείο μας.

Πλέον εκτός από τα σύγχρονα λεωφορεία, με τα οποία αναλαμβάνουμε την μετακίνηση σας για προσκύνημα, οργανωμένες εκδρομές, γάμους και βαφτίσια με ασφάλεια, άνεση και έμπειρους οδηγούς, διαθέτουμε και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία παραδίδουμε στο χώρο του πελάτη. Επιπλέον στο γραφείο μας μπορείτε να προμηθευτείτε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό.

© Copyright 2017 by Panormitis Travel - Made With by Tronic

Πισω